Zwemvijvers

Zwemvijvers

Onze zwemvijvers zijn van opbouw gelijkaardig aan onze zwembaden. Deze zijn ook geïsoleerd met 3cm of 5cm PUR-isolatie en dubbelwandig vervaardigd met polyester, afgewerkt met pre-coat en top-coat.

De afmetingen zijn naar wens te bepalen in overleg. Er is ook steeds een ingebouwde trap voorzien in onze zwemvijver naar keuze.
De afwerkingskleur is standaard: antraciet. Een andere kleur is mogelijk op aanvraag.

Voor het filteringproces heb je verschillende mogelijkheden. Voor de natuurlijke biologische filters werken wij met een moerraszone voorzien van lavastenen. Dit is meestal in het downflowprincipe. Waarbij je als extra nog stapstenen kan plaatsen voor een extra skimmende functie van de filter.

Alsook een biopool behoort bij de mogelijkheden. Hierbij is een installatie voorzien die zorgt voor een desinfectie zonder gebruik te maken voor zout, chloor. Hier werken we met het principe van hydrolyse dat een zeer snelle en biologische desinfectie verzorgt. Ook andere filtermogelijkheden zijn natuurlijk ook mogelijk, steeds in overleg.

Indien je het water verwarmd wil, kan je opteren om een warmtepomp te voorzien.

Ook bij onze zwemvijvers heb je de mogelijkheid om enkel de kuip af te nemen, een all-in plaatsing te vragen of het als doe-het-zelver onder begeleiding op maat te plaatsen.

De werkzaamheden voor een all-in plaatsing duren gemiddeld 7 tot 14 dagen, afhankelijk van de gevraagde werken.

Ontdek onze Zwemvijvers

Scroll naar boven