Over ons

Over ons

Johan was vroeger een kippenboer. Het bedrijf dat hij van zijn vader had overgenomen.
Na jaren had hij zijn eerste kennismaking met polyester. Er was toen voornamelijk interesse vanuit de landbouwsector. Hij maakte voornamelijk kadaverkoelingen. Natuurlijk zijn er nog andere zaken die hij maakte of bekleedde met polyester. Dit was het echte startschot in de polyesterwereld.

Na een aantal jaren is hij beginnen experimenteren met verschillende vormen en heeft hij voor zijn gezin een zwembad in elkaar gezet. Zo is hij in deze wereld terecht gekomen. Er was veel vraag naar. Johan is zich steeds meer en meer gaan specialiseren.

In 2008 is Johan zijn zoon Bart bij in het bedrijf gestapt. Bart is hoofd van plaatsingen én het atelier. Samen werken ze als team samen en leveren ze een kwaliteitsvol product af. Bart is de specialist in het plaatsen van technische installaties.

In 2018 stapt dochter Ellen bij in de zaak. Zij neemt het administratieve voor haar rekening. Naast de administratieve taken staat zij in voor de verkoop en service. Ellen specialiseert zich in waterbehandeling en klantenondersteuning.De klanten komen eerst bij haar terecht bij offertebesprekingen en nadien voor de na-service.

Het team van firma Stevens, daar heeft iedereen zijn kwaliteiten en kennis waarbij we als een geoliede machine kunnen zorgen voor een goed contact en correcte dienstverlening naar onze klant.

Johan Stevens

Johan Stevens

Zaakvoerder

Reeds meer dan 40 jaar is Johan zaakvoerder.
In de zwembad- en vijverwereld is hij reeds 20
jaar actief.

Bart Stevens

Bart Stevens

Atelier en plaatsing

Bart werkt sinds 2008 in het familiebedrijf. Hij runt samen met zijn vader de zaak. Hij is ondertussen hoofd van de atelier en de plaatsingswerken.
Ellen Stevens

Ellen Stevens

Administratie en verkoop

Ellen werkt sinds 2018 in het familiebedrijf.
Zij staat in voor administratie, verkoop en klantenondersteuning. Ellen specialiseert zich in waterbehandeling.

Interesse?

Bel of mail ons

Of stuur ons een bericht

Stevens J zal uw gegevens enkel gebruiken om met u in contact te treden. Op geen enkel moment zullen wij u ongewenst contacteren

Scroll naar boven