Onderhoud

Onderhoud

Er gaat niets boven een verfrissende duik in je eigen zwembad op een warme dag. Maar het onderhouden van een zwembad kan een hele klus zijn en het kan verleidelijk zijn om te denken dat je het zelf wel kunt doen. Toch is het beter om je zwembad regelmatig te laten onderhouden door een professional. Hier zijn vijf redenen waarom.

 1. Wij kennen de ins en outs van zwembadonderhoud
  Het onderhouden van een zwembad is geen eenvoudige taak. Er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden, zoals de pH-waarde van het water, de alkaliniteit, de hardheid van het water, de filtratie, en nog veel meer. Als je niet weet wat je doet, kun je gemakkelijk fouten maken die ervoor zorgen dat het water niet goed schoon blijft of zelfs schade toebrengen aan je zwembad. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in zwembadonderhoud en hebben de kennis en ervaring om je zwembad op de juiste manier te onderhouden. Wij weten welke chemicaliën er nodig zijn om het water in balans te houden en hoe vaak je het zwembad én de technische installatie moet onderhouden. Door onze expertise kun je er zeker van zijn dat je zwembad altijd in topconditie is.

 2. Bespaar tijd en moeite
  Het onderhouden van een zwembad kan veel tijd en moeite kosten. Als je niet weet wat je doet, kan het zijn dat je veel tijd besteedt aan het oplossen van problemen en het zoeken naar oplossingen. Wij kunnen deze last van je schouders nemen door het volledige onderhoud op ons te nemen, zodat jij meer tijd hebt om te genieten van je zwembad.
 3. Voorkom dure reparaties
  Als je je zwembad niet goed onderhoudt, kan dit leiden tot schade aan je zwembad. Als er problemen optreden, kan het zijn dat je dure reparaties moet laten uitvoeren. Door je zwembad te laten onderhouden door een professionele firma, kun je deze problemen voorkomen. Wij kunnen kleine problemen vroegtijdig opsporen voordat ze groter worden en dure reparaties vereisen. Hierdoor bespaar je geld op lange termijn en geniet je langer van je zwembad.

 4. Houd je zwembad veilig
  Veiligheid is belangrijk als het gaat om zwembaden. Als je je zwembad niet goed onderhoudt, kan dit gevaarlijke situaties veroorzaken. Bijvoorbeeld als het water niet goed  gefilterd wordt, kan dit leiden tot gezondheidsproblemen. Wij kunnen je zwembadwater nameten en je hierin adviseren. Bovendien zijn er veel andere veiligheidsaspecten waarmee rekening moet gehouden worden zoals de juiste afdekking, … Wij hebben de ervaring om op deze aspect een gepast advies of oplossing te kunnen bieden zodat deze in jouw zwembad geïmplementeerd worden.
 1. Garantie op kwaliteit

  Wij bieden garantie op onze diensten. Doordat we materialen en onderdelen in stock hebben liggen, kunnen we zorgen voor een snelle tussenkomst wanneer je ons nodig hebt. We hebben een permanentiedienst voor dringende herstellingen die niet kunnen wachten. Bovendien geven wij advies over hoe je jouw zwembad op de beste manier in topconditie kan houden zowel voor je installatie als voor je waterbehandeling.

Het onderhouden van een zwembad is niet eenvoudig en vereist veel tijd, kennis en ervaring. Als je geen expert bent op dit gebied, kan het verleidelijk zijn om het onderhoud zelf te doen. Maar het laten onderhouden van je zwembad door een professionele firma heeft veel voordelen. Het zorgt ervoor dat je zwembad in topconditie is en voorkomt vaak dure reparaties. Daarnaast bespaar je tijd en moeite die je kunt gebruiken om te genieten van je zwembad in plaats van het te onderhouden.

Kortom, ons inhuren voor het onderhouden van je zwembad is een slimme investering die je veel voordelen oplevert!

Onderhoud

Contacteer ons vrijblijvend

Indien je interesse hebt in zwembad onderhoud

Stevens J zal uw gegevens enkel gebruiken om met u in contact te treden. Op geen enkel moment zullen wij u ongewenst contacteren

Stevens J zal uw gegevens enkel gebruiken om met u in contact te treden. Op geen enkel moment zullen wij u ongewenst contacteren

Scroll naar boven