ELASA 25

Wij steunen ELASA voor hun jaarlijkse bijeenkomst.

European Landscape Architecture Student Association

Bij het lezen van de titel zal misschien niet direct een belletje gaan rinkelen bij de naam ELASA.
ELASA is een Europese vereniging die de ondersteuning, samenwerking en uitwisseling van ideeen tussen studenten bevordert in de landschapsarchitectuur.

Elk jaar wordt er een jaarlijkse bijeenkomst georganiseerd. Elke vergadering wordt georganiseerd in een ander land door studenten in de landschapsarchitectuur van een universiteit uit dat land. Dit jaar wordt de jaarlijkse bijeenkomst deze zomer georganiseerd in Belgie.

Deze bijeenkomsten zijn erg belangrijk voor de vereniging. Dit is de belangrijkste manier is om te communiceren, informatie te delen en volgende vergaderingen te plannen.


Borderscapes

Het thema voor dit jaar is 'Borderscapes'.

Grenzen is een onderwerp dat de laatste jaren meer aandacht krijgt. Er bestaan verschillende grenzen: taalgrenzen, geologische grenzen of natuurlijke grenzen die meestal in elkaar overvloeien. Belgie heeft veel van deze laatste soorten grenzen.

ELASA Belgium wil verschillende grenzen laten zien in en rond het landschap. Ze willen u in contact brengen en kennis bieden over verborgen lagen of randen die in het landschap aanwezig zijn, maar niet altijd merkbaar.

Tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst laten de studenten van ELASA Belgium je kennis maken met historische, politieke, sociale, natuurlijke, geologische grenzen, ...

Bekijk hier het programma van de bijeenkomst 'Borderscapes'

Borderscapes

Steun ook ELASA

ELASA heeft natuurlijk ook steun nodig om deze bijeenkomst te kunnen organiseren. Zij worden vanuit de universiteit een deel gesponserd, maar zelf moeten ze ook een groot deel van de centen bij elkaar zien te krijgen.

Wij geven alvast mee het goede voorbeeld. Willen jullie ook deze ijverige studenten mee steunen en ervoor zorgen dat ze dit jaar een leuke vergadering kunnen hebben in ons land?

Neem dan contact op met Niels De Couvreur (0477 75 21 66) of Julian Kerreman (0496 81 52 54). Je kan ook mailen naar elasa18be@gmail.com.


Voor meer informatie over ELASA Belgium, klik hier.


Klik hier om naar de vorige pagina te gaan

Top